
Prof. Dr. Atadan Tunacı, ‘1896 yılında Yıldız Askeri Hastanesi bahçesinde, Cemil paşa gözetiminde ilk röntgen çekimine öncülük yapan 5. Sınıf öğrencisi Esad Fevzi’nin aynı heyecan ve duygularını sizlerle paylaşacağımız için sevinçliyiz. Toplantımız, konuyla ilgilenen veya ilgilenmek isteyen herkese açıktır. Bu toplantı aynı zamanda tıp doktorları ve bilgisayar mühendislerinin buluşma ve kaynaşmasına ortam hazırlayacağı gibi endüstri, yatırımcı ve girişimciler içinde bulunmaz bir fırsat niteliği taşıyacaktır.’ dedi.
Radyoloji’de Yapay Zeka Öncü Toplantısı’nda, geçmişten günümüze sağlıkta yapay zeka, radyoloji ve yapay zeka, görüntüleme bilişiminde değişimler ve gelişimler, radiomics ve genomics gibi başlıkların yanında nükleer tıpta ve onkolojide yapay zeka, etik sorunlar, yapay zeka eğitimi gibi konular da tartışılacak.
Katılımın ücretsiz olduğu, online ve onsite olarak kayıt yaptırılabilen Radyoloji’de Yapay Zeka Öncü Toplantısı ile ilgili detaylar www.deepaim.org adresinden takip edilebilir.